Arriba la 1a jornada multiesport per alumnes de 4rt d'ESO


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i els consells esportius dels quatre instituts de la ciutat han organitzat la 1a jornada multiesport adreçada als alumnes de 4rt d'ESO de la ciutat. L'objectiu de l'activitat és que els 380 alumnes convocats puguin relacionar-se a través de l'esport, segons la tècnica de l'OMET Ester Garcia.

Gairebé 400 alumnes de 4rt d'ESO dels instituts Angeleta Ferrer, Pla i Farreras, Leonardo da Vinci i Arnau Cadell participaran d'aquesta jornada multiesport. L'OMET i els centres educatius pretenen promocionar la pràctica esportiva entre els adolescents així com millorar la relació dels alumnes mitjançant l'esport. Així ho explica la tècnica de l'OMET Esther Garcia.

Esther Garcia

L'objectiu principal és que els alumnes es puguin relacionar fent una activitat esportiva i que coneguin altres esports.





L'activitat es realitzarà divendres al matí a la ZEM de la rambla del Celler, dins l'horari escolar habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.