Obert el procés d'inscripció a les escoles esportives d'estiu


  • Comparteix:

La piscina és una de les activitats destacades de l'estiu

La piscina és una de les activitats destacades de l'estiu

L'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) ha obert el termini perquè tots els interessants en apuntar-se a les escoles esportives d'estiu recullin els números per entrar en el sorteig d'ordre d'inscripció de les 2158 places que s'oferten. El temini finalitza el dijous de la setmana vinent

Per 23è any consecutiu, l'OMET organitza un total de vuit activitats per aquest estiu. Les escoles esportives de juny, des del 27 de juny a l'1 de juliol, les escoles esportives de juliol, del 4 al 29 de juliol, el psicomotricampus, el d'iniciació esportiva, el casal d'hípica, el 13è campus de formació esportiva, el 6è campus de golf i activitat multiesportiva per a joves són les diferents propostes que s'oferten. Tots aquells interessats han d'apuntar-se a les oficines de l'OMET, al carrer Passatge Baró de Coubertin 5, per entrar en el sorteig d'assignació de places i tenen fins el dijous de la setmana vinent per inscriure´s. El divendres de la setmana vinent hi haurà el sorteig i a partir del 16 de maig començarà l'inici de les inscripcions. L'OMET oferta un total de 2158 places per a nens i nenes de P3 a 4rt d'ESO.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.