380 nois i noies omplen la ZEM de la rambla del Celler


  • Comparteix:

Un total de 380 nois i noies de 4t d'ESO dels instituts de la ciutat han participat aquest divendres al matí a la primera jornada multiesportiva organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). L'activitat que ha tingut lloc a la ZEM de la rambla del Celler ha complert l'objectiu de que els participants es relacionessin entre ells a través de diverses activitats esportives com el bàsquet, el pilates, el voleibol i els balls de saló, entre d'altres.

Aquesta ha estat la primera vegada que els alumnes de 4t d'ESO dels quatre instituts de Sant Cugat s'han trobat per participar a la jornada multiesportiva organitzada per l'OMET. Una activitat que partia amb un doble objectiu: d'una banda que els alumnes de 4t d'ESO es relacionessin entre ells a través de l'esport, i, de l'altra, que els nois i noies que ja no practiquen esport veiessin l'ampli ventall de possibilitats esportives que se'ls obre ara que ja tenen 16 anys, com per exemple, inscriure's al gimnàs municipal.
Les activitats, que han tingut lloc a la ZEM de la rambla del Celler, han estat bàsquet, hoquei patins, voleibol, balls de saló, pilates i steps. La tècnica de l'OMET i organitzadora de la jornada, Esther Garcia, es mostra molt satisfeta per la resposta dels participants.

Esther Garcia

La valoració és molt positiva i molt bona. Hi ha 380 alumnes i estan participant en totes les activitats.



Els 380 nois i noies han pogut gaudir d'un matí ple d'esport alhora que coneixien alumnes d'altres escoles, un fet que permet a l'OMET pensar en properes edicions adreçades als joves de 4t d'ESO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.