Serra-Grima: 'L'esport és salut i el risc és baix si es fan les coses ben fetes'


  • Comparteix:

El cardiòleg de l'Hospital de Sant Pau i del FC Barcelona, el doctor Serra-Grima, ha desmitificat els riscos de l'esport i ha recomenat la pràctica esportiva controlada als nens amb problemes de salut en la xerrada que ha impartit aquest dilluns al claustre del Monestir. L'acte, emmarcat dins l'agenda d'activitats de la Festa-Torneig d'hoquei patins Joan Petit Nens Amb Càncer, estava organitzat pel Patí Hoquei Sant Cugat i Cugat.cat.

L'especialista en cardiopaties ha assegurat que les visites habituals al pediatra i al metge de capçalera són suficients per descartar factors de risc i que només a nivell professional i d'alta competició és necessari fer un seguiment més ajustat. El doctor Serra-Grima afirma que el risc en l'esport és molt baix.

Ricard Serra-Grima

L'esport no té masses riscs. Quan es fan les coses ben fetes no hi ha risc. L'esport és millora del rendiment i de la salut.



Serra-Grima creu que alguns casos mediàtics en els últims anys han alarmat la població i els esportistes d'un risc que no existeix.

Ricard Serra-Grima

Han alarmat la població i el món de l'esport d'un risc que no existeix.



La xerrada impartida forma part de l'agenda d'activitats de la Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer. El doctor Serra-Grima ha apostat per promoure l'esport controlat entre els nens que hagin patit problemes de salut com cardiopaties i càncer. Serra-Grima defensa que l'esport és una font de la salut que aporta beneficis als malalts i que, per tant, s'ha de potenciar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.