L'esport, present al 'Viu l'estiu 2011'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El 'Viu l'estiu 2011' inclou més de 150 activitats per a nens i joves entre les quals hi ha diferentes propostes esportives organitzades per l'OMET i les entitats i clubs de la ciutat. El llibret, distribuït per l'Ajuntament, ofereix una àmplia varietat de escoles i campus esportius, jornades multiesport, campus de formació de futbol, bàsquet, volei i handbol i cursos d'hípica i golf.

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) ofereix 2.158 places per a nens de P3 a 4r d'ESO al juliol. L'oferta d'activitats i places és la mateixa que la de l'any passat i inclou jornades multiesport, motricampus, jornades d'iniciació esportiva, escoles esportives, campus de formació i cursos de golf i hípica. La coordinadora de l'OMET, Esther Garcia, es mostra satisfeta pel nombre d'activitats que posen a l'abast dels nens i joves santcugatencs.

Esther Garcia

Tenim la sort que podem comptar amb els espais de l'any passat i amb el mateix nombre d'activitats.



A banda de l'OMET, les entitats i clubs de la ciutat també organitzen activitats. Entre elles el Club Karate Sant Cugat, que farà un campus d'estiu.

El llibret 'Viu l'estiu 2011' es distribuirà aquest divendres amb el Tot Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.