Rugbi i atletisme per als més petits


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els alumnes de P5 i 1r de la ciutat gaudiran d'una jornada doble d'iniciació a esports com el rugbi i l'atletisme aquest dissabte a la ZEM de la Guinardera. L'activitat està organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET i començarà a les deu del matí fins a dos quarts de dues del migdia.

Aquesta és la 4a jornada d'iniciació esportiva del progama de l'OMET. La primera part de l'activitat serà dedicada al rugbi, i els participants podran veure amb diferents joc en què consisteix aquest esport. Aquesta activitat començarà a les deu del matí fins a dos quarts de dotze del migdia. En el següent torn, que començarà a les dotze del migdia fins a dos quarts de dues, els assitents practicaran cinc modalitats diferents relacionades amb l'atletisme: llançament, salt, velocitat, resistència i relleus. Ho explica el tècnic esportiu de l'OMET Quim Espósito.

Quim Espósito

Cada cop augmentem més la participació i estem molt satisfets de l'evolució de l'activitat.






S'espera la participació d'uns 160 nens i nenes procedents de 12 escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.