Amador: 'S'ha demostrat un cop més que l'esport es troba molt arrelat a Sant Cugat'


  • Comparteix:

Xavier Amador

Xavier Amador

El regidor d'Esports en funcions, Xavier Amador, ha remarcat l'èxit obtingut a les diverses activitats integrades dins el marc de la 10a Festa de l'Esport, impulsada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. Als set actes en que el consistori ha col·laborat hi ha hagut una gran assistència de ciutadans santcugatencs.

Amador ha destacat que Sant Cugat segueix sent líder pel que fa la pràctica esportiva, atès el gran èxit aconseguit a les diferents activitats esportives organitzades per aquest cap de setmana. El dinar de commemoració pels 40 anys de vida del Club Futbol Mira-sol Baco n'és un clar exemple, on han assistit 300 persones, així com la 3a cursa DIR a Sant Cugat, que va acollir més d'un miler d'atletes. Per tot això, el regidor d'Esports en funcions s'ha mostrat satisfet per aquesta participació ciutadana.

Xavier Amador

Un cop més s'ha demostrat que l'esport es troba molt arrelat a Sant Cugat, tal com marquen les xifres la ciutat està al capdavant


Entre els esdeveniments han destacat també els torneigs de Final de temporada del Club Futbol Mira-sol, que ha acollit 300 jugadors de futbol base i el Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel SantCu durant tot el cap de setmana per a les categories aleví, prebenjamí, benjamí i patufet, així com la jornada de portes obertes de l'Eurofitness de la Rambla del Celler, que ha ofert l'opció als santcugatencs de practicar esport durant tot el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.