La festa de cloenda de la gent gran reuneix 116 participants


  • Comparteix:

Imatge de la festa de cloenda de la gent gran

Imatge de la festa de cloenda de la gent gran

116 participants s'han acomiadat de la temporada amb la festa de cloenda de la gent gran organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficinal Municipal d'Esport per a Tothom. La festa ha servit per posar punt i final a la campanya marcada per les activitats de tai txí, ritmes llatins i gimnàs de manteniment. Tots els assistents han rebut una samarreta commemorativa d'aquesta edició.

L'OMET continua organitzant activitats esportives per adults i també per a la gent gran. Aquest darrer col·lectiu ha rebut el seu reconeixement a través d'una festa celebrada al Pav-3 de la rambla del Celler. Més d'un centenar de participants han ballat, han rebut una samarreta commemorativa i han gaudit d'un pica-pica per celebrar una nova edició. L'organitzadora de les activitats físiques per a la gent gran, Esther Garcia, es mostra satisfeta pel treball fet durant la temporada.

Esther Garcia

Estem molt contents pel treball que fem amb ells perquè posen moltes ganes i es mantenen en forma.



Els participants han gaudit d'una nova temporada plena de satisfaccions i hem parlat amb alguns d'aquests protagonistes, Emili Muñoz i Mari Carmen Sánchez.

Participants

L'esport em serveix i m'ajuda molt. / Participo des de la primera edició i gaudeixo molt de totes les activitats.




La temporada vinent començarà una nova edició amb el gimnàs de manteniment, els ritmes llatins i el tai txí com les activitats més destacades del programa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.