La temporada esportiva a Valldoreix dóna el tret de sortida


  • Comparteix:

El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix acull la presentació de les entitats esportives valldoreixenques per donar el tret de sortida a la temporada esportiva d'enguany. Cinc entitats de diferents disciplines, amb la novetat d'aquesta edició del Club Sincronitzada Natació Sant Cugat que han presentat els membres dels respectius clubs.

L'Handbol Valldoreix, la secció de boccia de l'Assossiació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI), la secció valldoreixenca del Club Voleibol Sant Cugat, el CE Valldoreix de futbol i la nova secció de sincronitzada del Club Sincronitzada Natació Sant Cugat han obert la temporada esportiva amb la presentació dels seus jugadors, entrenadors i directius. En un acte que ha aplegat familiars i simpatitzants dels clubs, s'ha pogut veure tot l'esport valldoreixenc junt en una gran foto de família i els assistents han pogut escoltar les paraules d'un representant de cada club. El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat l'acte com a eina de cohesió entre les entitats.

Josep Puig

Dins la Festa Major es pretén una cohesió i la competitivitat dins l'esport



De la seva banda, Mercè Martínez, presidenta de l'ASDI, ha valorat l'actitud i les mateixes oportunitats per fer esport dels membres d'ASDI.

Mercè Martínez

Per ASDI suposa un pas endavant perquè els nostres nois tinguin els mateixos drets que tothom.





Aquest acte ha servit per fomentar la relació entre les entitats esportives de Valldoreix i per iniciar la temporada 2011-2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.