La pista d'atletisme de la Guinardera, pendent d'homologació


  • Comparteix:

Els atletes a la Guinardera

Els atletes a la Guinardera

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat a Cugat.cat que els tècnics de l'àrea estan treballant per aconseguir l'homologació de la pista d'atletisme tan ràpid com sigui possible. Els tràmits administratius acostumen a allargar-se entre un mes i mig i dos mesos, ja que cal l'aprovació d'un jutge de la Federació Espanyola d'Atletisme. Totes les competicions puntuables que es duguin a terme sense la pista homologada seran retroactivament computades un cop es rebi el vistiplau de la Federació.

La tramitació de l'homologació comença amb la presentació a la Federació Catalana d'Atletisme d'un formulari juntament amb els plànols de les obres i del projecte. Aquesta fa la sol·licitud a la Federació Espanyola, que envia un jutge perquè redacti l'informe definitiu. El procediment requereix entre un mes i mig i dos mesos. La regidoria d'Esports està treballant per aconseguir que la pista sigui homologada el més aviat possible. Així ho ha explicat a Cugat.cat, el regidor Xavier Tizón.

Xavier Tizón

No tindria sentit fer la despesa que hem fet sense poder fer competició d'alt nivell. Treballem per tenir l'homologació tan ràpid com sigui possible.


Les disciplines de llançament de martell, javelina i disc necessiten un camp de gespa natural per a la seva pràctica. Malgrat això, el tècnic de l'empresa constructora Mondo, Juanjo Lozano, ha assegurat que les pistes poden acollir tota mena de competicions atenent a la normativa.

Juanjo Lozano

Tal com està dissenyada la pista compleix tots els requisits per passar l'homologació. Caldria una zona annexa de llançaments llarga en un radi de 30 km.





Un cop es rebi l'homologació de la pista, totes les competicions dutes a terme fins el moment passen a ser-ho també.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.