El Cros de Sant Cugat tanca inscripcions amb 4.352 atletes i manté el nombre de l'anterior edició


  • Comparteix:

Xavier Tizón

Xavier Tizón

La 13a edició del Cros de Sant Cugat manté el nombre d'inscrits de l'any passat amb més de 4.300 atletes, segons ha confirmat el regidor d'Esports, Xavier Tizón, en una entrevista a Cugat.cat. Tizón ha explicat que la cursa reunirà aquest diumenge més de 10.000 persones durant tot el matí al Parc de la Pollancreda.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el cap de l'àrea d'Esports, Xavier Codina, han parlat de la 13a edició del Cros de Sant Cugat que es disputarà aquest diumenge al Parc de la Pollancreda. Un cop tancades les inscripcions, Tizón ha explicat els objectius que s'han marcat per a aquesta edició.

Xavier Tizón

El repte és que quan acabi el cros, la gent surti satisfeta.



Un dels èxits participatius del cros són els professors d'Educació Física per la promoció que fan de la cursa. Així ho ha destacat el cap de l'àrea d'Esports, Xavier Codina.


Xavier Codina

Els professors d'Educació Física tenen un paper clau en el cros.




L'organització del Cros de Sant Cugat reuneix a més de 70 persones entre personal de l'Ajuntament, de l'OMET i voluntaris. Cugat.cat us oferirà les classificacions i les millors imatges de l'esdeveniment el mateix diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.