La pluja provoca la suspensió del Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La pluja ha provocat que la 13a edició del Cros Sant Cugat s'hagi suspès

La pluja ha provocat que la 13a edició del Cros Sant Cugat s'hagi suspès

La 13a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat ha estat protagonitzada per la pluja que ha provocat la suspensió de la prova aquest diumenge quan faltaven tres categories per córrer. A falta de 10 minuts per a la una del migdia l'organització ha decidit suspendre l'acte per la intensitat de la pluja. Fins llavors, un total de 2.861 corredors han pogut disputar la prova. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Durant tot el matí el cel ha estat tapat però fins el migdia la pluja no ha fet acte de presència, precisament quan el parc de la Pollancreda presentava el major gruix de gent. L'acte s'ha suspès després de la cursa dels prebenjamins masculins de segon any, que han corregut sota la pluja. En canvi, ni les prebenjamines de segon any ni els prebenjamins de primer any en totes dues categories han pogut prendre la sortida. Abans de la suspensió, s'han disputat les categories popular, juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí. En categoria popular els guanyadors han estat Abderraman Ait i Olga Álvarez.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, lamenta la suspensió del Cros Sant Cugat.

Mercè Conesa

Ha estat una llàstima perquè les tres curses que faltaven s'han hagut de suspendre. Eren les curses en què participaven els més petits i la pluja era un gran inconvenient.




En la mateixa línia que Conesa, el director de l'OMET, Xavier Requeno, reconeix que no esperava una pluja tant intensa.

Xavier Requeno

El pronòstic no era que plugués tant. No hagut més remei que suspendre. Amb la pluja s'ha espatllat la megafonia i no s'ha pogut avisar.






La 13a edició del Cros Sant Cugat es preveia com una de les més participatives. Fins que la pluja no ha provocat la suspensió de l'acte, 2.861 corredors han pogut acabar la prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.