Conesa: 'Els clubs ens plantegen un canvi del model OMET'


  • Comparteix:

Mercè Conesa

Mercè Conesa

L'equip de govern es planteja estudiar i revisar el model de l'esport escolar en relació amb els clubs de la ciutat, l'anomenat model OMET. Ho ha manifestat l'alcaldessa Mercè Conesa, en l'últim ple, en resposta a la pregunta del PSC en referència al cas de l'equip aleví del Futbol Sala Sant Cugat al qual la regidoria d'Esports l'obliga a pagar per l'ús del pav-3.

L'OMET permet tenir una competició en edat escolar fins la categoria aleví inclosa, gestionada des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), gràcies a l'acord existent amb les entitats esportives. A partir de la categoria infantil els joves esportistes poden tenir continuïtat en els clubs.

L'alcaldessa Mercè Conesa s'ha mostrat oberta a replantejar el model d'esport escolar existent donat l'interès dels clubs a fer un canvi.

Mercè Conesa

Els clubs plantegen un canvi de model. Això hem de pensar com ens afecta al model OMET.


Aquesta resposta arribava després que el grup dels socialistes instés la regidoria d'Esports a reiniciar les negociacions amb el Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) en referència al cas de l'equip aleví. Ferran Villaseñor és portaveu del PSC.

Ferran Villaseñor

Sembla que no hi ha un acord. Instem la regidoria a inciar de nou les negociacions amb el club.



Conesa ha recordat que el model OMET, que implica que les categories inferiors a la infantil estan concebudes com esport escolar i per tant fa ús dels equipament esportius de les escoles, podria entrar en crisi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.