Pérez: 'La Coordinadora d'Entitats Esportives és l'interlocutor vàlid i permanent de l'esport de competició'


Temes relacionats

Ajuntament i Coordinadora acorden fer comissions de treball monogràfiques i periòdiques (17/nov/11)


  • Comparteix:

Antoni Pérez al plató de Cugat.cat

Antoni Pérez al plató de Cugat.cat

El primer president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Antoni Pérez, recorda en una entrevista a Cugat.cat que l'Ajuntament va reconèixer la plataforma com a interlocutor vàlid i permanent de l'esport de competició de la ciutat en un ple municipal. Pérez creu que les reunions entre la Coordinadora i l'Ajuntament s'haurien de produir amb més freqüència.

Antoni Pérez creu que el principal paper de la Coordinadora d'Entitats Esportives ha de ser l'interlocutor entre els clubs de la ciutat i el consistori. Un paper que, tal com afirma l'expresident, va ser reconegut per Ajuntament i oposició fa uns anys durant un ple municipal. Són declaracions a Cugat.cat.

Antoni Pérez

Voldria recordar que l'Ajuntament i l'oposició van confirmar la Coordinadora com a interlocutora permanent de l'esport de competició de la ciutat.



Pérez també parla de la importància de l'esport en la formació del jovent i recalca que des del govern i les entitats s'ha de fer el possible perquè les reunions entre les parts es puguin dur a terme.

Antoni Pérez

Les entitats esportives contribueixen a la formació dels joves, per això és important reunir-se amb els que fan aquesta tasca.



La setmana passada la Coordinadora d'Entitats Esportives es va reunir amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, en una trobada en què es va acordar fer comissions de treball monogràfiques i periòdiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.