La primera jornada de la lliga escolar, aquest dissabte a la pista de la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Uns 150 nens i nenes alevins i benjamins que formen part del programa d'atletisme escolar organitzat per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) disputen aquest dissabte la primera jornada de la lliga escolar a la pista d'atletisme de la Guinardera. Els participants hauran de fer sis proves atlètiques i també curses de relleus i resistència.

Els atletes practicaran diverses proves, concretament, lokotxak, llançament de pes, salt lateral, llançament de vòrtex, salt col·lectiu i salt de llargada. L'activitat s'iniciarà a dos quarts de deu del matí amb els atletes alevins, de quart, cinquè i sisè de primària. El torn per als benjamins, és a dir, de segon i tercer de primària, serà a partir de dos quarts de dotze.

La resta de jornades que conformen la lliga d'atletisme escolar se celebraran el 21 de gener, el 18 de febrer i el 12 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.