Conesa: ' El balanç esportiu no pot ser excel·lent, però hi ha una aproximació a les entitats i a les seves necessitats'


  • Comparteix:

Mercè Conesa durant la roda de premsa

Mercè Conesa durant la roda de premsa

L'alcaldessa Mercè Conesa destaca la construcció de la pista d'atletisme com a fet més rellevant del 2011 i avança que les inversions esportives per a l'any que ve, prop d'un milió d'euros, serviran per a la col·locació de la gespa a la pista de la Guinardera així com per a millorar alguns equipaments existents.

Segons Conesa, el balanç esportiu no pot ser excel·lent donades les mancances existents, però adverteix un acostament
al dia a dia i a les preocupacions de les entitats gràcies a la creació de la figura del Coordinador. L'alcaldessa ha aprofitat per demanar professionalitat a les entitats, insistint que no es basin només en la subvenció municipal i siguin capaces de generar ingressos extres.

Mercè Conesa

Els clubs que no puguin viure amb independència de la subvenció de l'Ajuntament tindran un problema.



En el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, Conesa també s'ha referit a les relacions entre l'Ajuntamnet i la Coordinadora d'Entitats Esportives remarcant que cal treballar plegats.

Mercè Conesa

Hem de treballar junts per construir. No podem estar permanentment en la crítica.



Conesa ha defensat el model de política esportiva municipal, basat en l'aposta per l'esport escolar, i ha insistit que el debat sobre el model OMET, ha de ser cosa de tots.

Mercè Conesa

Volem guanyar títols o volem formar? Hem de fer balanç i decidir, però aquesta decisió no em correspon només a mi.




L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat que el 2012 també serà un any difícil i que caldrà 'passar amb el que tenim', missatge que també ha traslladat a les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.