Les Escoles Esportives de Nadal al 50% de les places ofertades


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de les Escoles Esportives de Nadal

Imatge de la darrera edició de les Escoles Esportives de Nadal

Les Escoles Esportives de Nadal, que organitza l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), té el 50% de les places ocupades a falta de dos dies per tancar la inscripció. Els interessats s'han d'adreçar a l'OMET al passatge Baró de Coubertin 5. Els torns són del dimarts fins al divendres de la setmana vinent i la primera setmana de gener.

Exercicis adreçats a nivell motriu de cada edat com la natació, esports usuals com el bàsquet i l'handbol, jocs i tallers són algunes de les activitats que faran els nens i nenes a les escoles esportives de Nadal. Els participants, dels tres fins als 12 anys, poden escollir entre torn de matí, de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda amb un preu de 59,80 euros, matí més dinar, de nou del matí a tres de la tarda amb un cost de 75,55 euros o tot el dia, de nou del matí a cinc de la tarda amb 93,90 euros.

La ZEM de la rambla del Celler acull l'11a edició de les escoles esportives de Nadal durant dos torns, la setmana vinent i la primera de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.