El Consell Sectorial d'Esports aprova el nou reglament abans de passar l'últim tràmit al ple municipal


  • Comparteix:

Imatge de l'últim Consell Sectorial d'Esports

Imatge de l'últim Consell Sectorial d'Esports

El Consell Sectorial d'Esports continua avançant després que aquest dimarts hagi aprovat el nou reglament, les tres taules de treball sobre el model esportiu, instal·lacions i economia, així com la seva composició i els continguts per començar a treballar. A més, l'Ajuntament ha presentat el web Consellesports.santcugatentitats.net com una nova eina per a facilitar la transmissió d'informació entre els seus membres.

L'última sessió del Consell Sectorial d'Esports, celebrada aquest dimarts, ha estat àgil i ha servit per aprovar el reglament, que haurà de passar el vist-i-plau definitiu del pròxim ple municipal. Les esmenes presentades per partits de l'oposició com PP i PSC així com les de la Coordinadora d'Entitats han estat consensuades previament, i definitvament aprovades en el consell d'aquest dimarts. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, reconeix la importància d'haver consensuat les esmenes per tirar endavant el nou reglament.


Xavier Tizón

Les esmenes han estat molt positives. I destacar d'aquest Consell l'aprovació del reglament que ens permet començar a funcionar.


A més d'aprovar les tres taules de treball, la seva composició i els temes que es tractaran, el Consell també ha servit per presentar la pàgina web Consellesports.santcugatentitats.net, que la regidoria ha creat per facilitar la transmissió d'informació entre els membres del Consell. La presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, considera que s'ha fet una bona feina i celebra la posada en funcionament del web del Consell.


Lourdes Llorente

Han recollit quasi totes les propostes. Ja tenim les eines per començar a treballar. I la idea de la pàgina web em sembla excel·lent.


Les comissions de treball ja tenen data per reunir-se i començar a abordar els temes. L'últim dijous de febrer es reunirà la taula que abordarà el model esportiu de la ciutat, i el primer i segon dijous de març serà el torn de les comissions d'instal·lacions i economia respectivament. El Consell també té marcat el calendari de sessions, com indica el reglament, una per trimestre, de manera que les pròximes trobades s'han fixat pel tercer dimarts de maig i el tercer dimarts de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.