L'Eurofitness avança l'inici de la primera fase d'obres


  • Comparteix:

Imatge d'una de les sales del gimnàs

Imatge d'una de les sales del gimnàs

El gimnàs municipal Eurofitness ha iniciat aquest dilluns les obres de substitució del calorifugat del aires condicionats de les sales 1, 2 i 3 per tal d'eliminar les goteres que produeixen fruit de la condensació. Aquesta actuació, que està previst que finalitzi en tres setmanes, tindrà una segona fase d'obres a finals de setembre que consistirà en la reparació de la coberta del gimnàs i la posterior substitució de les zones de parquet afectades.

El calorifugat és el material que recobreix els tubs de l'aire condicionat i que s'encarrega d'impedir que l'aigua que es genera per condensació caigui sobre el paviment. Després de vuit anys de funcionament, ha arribat el moment de substituir els corresponents a les sales 1, 2 i 3, amb un cost de 10.000 euros aproximadament. Les obres s'allargaran unes tres setmanes i es duran a terme als matins, per mirar que afecti en la menor mesura del possible als usuaris, tal com explica a Cugat.cat el gerent del gimnàs, Francesc Arranz.

Francesc Arranz

Hem intentat coordinar-nos amb el proveïdor per fer les obres en horari de matí i així minimitzar l'afectació sobre els clients, tot i que tindrà alguns efecte inevitables.




L'Eurofitness iniciarà la segona actuació a finals de setembre amb la reparació de la coberta i la substitució de les zones de parquet malmeses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.