El futbol i el bàsquet concentren més d'un terç de la participació dels Jocs Esportius en Edat Escolar


  • Comparteix:

Festa de Cloenda 2011

Festa de Cloenda 2011

D'entre la vintena de propostes, el futbol i el bàsquet són els esports més escollits pels nenes i nenes que formen part del programa de Jocs Esportius en Edat Escolar de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb una representació del 34%. Per edats, les categories prebenjamí, benjamí i aleví suposen el 88% dels 2.796 assistents d'enguany. Aquest divendres es tanca el curs amb la festa de cloenda a la plaça de la la Vila a partir de les cinc de la tarda.

El futbol és l'esport amb més participants, amb un total de 570 nens i nenes. Concretament, el futbol 7/11 és el més exitós, amb 412, mentre que la resta ha escollit el futbol 5. L'altre esport de referència és el bàsquet, que ha aplegat enguany 386 jugadors. Totes dues disciplines representen el 34% del total. Altres propostes rellevants són la Iniciació Esportiva, amb 271 assistents, la gimnàstica rítmica, amb 228, i l'Handbol, amb 190 nens i nenes.

Per categoria, la prebenjamí és la més nombrosa, amb un total de 880 inscrits. La segueix la benjamí amb 853 i l'aleví amb 738. Entre totes tres, les de menys edat, suposen el 88% del total. Pel que fa referència al total de participació, l'increment és constant des de fa anys i aquesta temporada ha augmentat en gairebé 500 inscrits, arribant a un còmput de 2.796 assistents, amb un repartiment per sexes gairebé partitari del 60% de nens i 40% de nenes.

Els Jocs Esportius en Edat Escolar posen el punt final a l'any amb l'habitual festa de cloenda aquest divendres a la tarda a la plaça de Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.