La 3a Cursa d'Orientació supera les expectatives i acull 120 participants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 3a Cursa d'Orientació Familiar trenca el rècord de participants i supera les previsions amb 120 participants. L'Organització Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i el Club Senglar Orientació han estat els organitzadors d'una prova que ha augmentat en participació respecte l'any passat i que es vol consolidar a la ciutat. L'esdeveniment s'ha dut a terme aquest matí al Parc Central.

La cursa d'orientació és una disciplina en creixement a la ciutat de Sant Cugat. I una bona prova d'això són els números de participació a la 3a Cursa d'Orientació, emmarcada dins l11a Festa de l'Esport. L'esdeveniment, que s'ha basat en la recerca de fites al Parc Central, ha recollit molt bones valoracions per part dels participants. El tècnic de l'OMET Quim Espósito valora l'èxit de l'edició.

Quim Espósito

Ha anat molt bé, el temps ha acompanyat, la valoració de les famílies ha estat positiva.



Espósito també ha assegurat que aquesta competició té recorregut i dóna vida a una disciplina que cada vegada té més interès entre els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.