Les inscripcions per als cursos d'estiu d'activitat física per a adults s'obren dilluns vinent


  • Comparteix:

L'OMETsegueix organitzant activitats físiques durant l'estiu

L'OMETsegueix organitzant activitats físiques durant l'estiu

El període d'inscripcions per als 10 cursos d'activitat física que l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) organitza per a adults durant el mes de juliol s'obrirà dilluns de la setmana que ve. Les activitats, per a persones a partir de 16 anys, duraran del 2 al 27 de juliol i es duran a terme a l'Escola Maragall i al Parc Central. Les inscripcions es podran formalitzar a l'oficina de l'OMET, al passatge Baró de Coubertin 5.

L'esport no s'atura durant l'estiu. Més enllà de campus i activitats per a les vacances dels més petits, l'OMET convoca 10 cursos per a persones majors de 16 anys. Les activitats, d'entre 11 a 51 euros, tindran lloc a l'escola Joan Maragall i al Parc Central. Tres dels cursos seran de ioga, per a nadons, per a adults i per a embarassades, i les altres la protagonitzaran els ritmes llatins, el tai-txi, el bàdminton, el running, el pilates, la gimnàstica de manteniment i una última per posar-se en forma.

Dilluns de la setmana que ve s'iniciarà el període d'inscripcions, que es formalitzaran a les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Coubertin 5.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.