L'Argeles i les Osses d'INEF s'emporten el Seven de Festa Major


  • Comparteix:

Els Argeles en acció durant el torneig

Els Argeles en acció durant el torneig

Cinc equips masculins i vuit femenins han participat en el Torneig Seven del Club Rugbi Sant Cugat. Deu hores de rugbi amenitzades amb música i un tercer temps, en una competició en la qual s'han imposat l'Argeles francès en categoria masculina i les Osses d'INEF en femenina. Tot plegat, en una de les cites esportives destacades de la Festa Major.



El torneig d'enguany ha comptat amb un total de tretze equips. La categoria masculina no ha tingut una afluència tan alta com en d'altres ocasions, ja que equips com el Bristol o el Cerer s'han retirat a darrera hora. Els participants han estat el Rugby Sant Cugat, el sub 21 del Rugby Sant Cugat, el BUC, el Barbarians i l'Argelés de França. Precisament ha estat el conjunt francès el que s'ha proclamat campió de la competició derrotant el Sant Cugat (34-5) a la final.

En categoria femenina, vuit han estat els equips participants. El Club Rugby Sant Cugat, el BUC-Castelldefels, les Osses d'INEF, la Garrotxa, la Santboiana, les Espartanes, el Cornellà i les Bojes du Vallespir francès, han protagonitzat la competició. La gran final ha enfrontat les Osses d'INEF, que s'han desfet còmodament (26-0) del BUC-Castelldefels.

Un dels organitzadors del Torneig de Seven, Iñaki Berasategi, creu que la menor afluència d'equips d'enguany s'ha degut a que hi ha un calendari molt atapeït de torneigs.

Iñaki Berasategi

És una época complicada per fer sevens perquè hi ha molta oferta. Intentem oferir alguna cosa diferent que la resta.


En acabar el torneig s'ha fet un tercer temps i posteriorment els integrants el Club Rugby Sant Cugat participaran en la Festa Major amb una barraca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.