Cau del programa de Festa Major el tradicional partit entre periodistes i polítics


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del torneig

Imatge d'una edició anterior del torneig

La 10a edició del partit de futbol set entre periodistes i polítics 'Alguna Pregunta Menys?' no es disputarà aquesta Festa Major. La falta de jugadors en l'equip periodístic ha obligat als dos capitans a prendre la decisió i el matx, previst per aquest divendres a la ZEM Jaume Tubau, enguay no es jugarà. Els polítics però jugaran un partidet entre ells a les set de la tarda.

Per primera vegada s'interromp aquesta tradició, que enguany arribava a la 10a edició, una oportunitat que l'equip dels periodistes esperava per igualar l'històric de victòries a cinc.

La falta de periodistes disponibles per afrontar aquest compromís ha obligat als capitans a anul·lar el matx, com explica el capità del conjunt dels mitjans de comunicació, Àlex López.


Àlex López

He parlat amb Jordi Puigneró, el capità dels polítics, per explicar-li que no disposem de prou gent. És una pena que sent la 10a edició hagi passat això.


L'any passat els periodistes van aconseguir trencar la mala ratxa de resultats que els havia deixat molt per sota en el global d'enfrontaments establint el quatre a cinc. Els periodistes van trencar una ratxa de tres victòries consecutives de l'equip dels polítics.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.