Torna el Torneig Maria Tortosa

Maria Tortosa amb el CVSC l'any passat en la primera edició del torneig que porta el seu nom

esports

Publicat el 2/set/10 per Pablo Vazquez

El Club Voleibol Sant Cugat organitza dissabte el Trofeu Maria Tortosa, que arriba a la seva segona edició, en homenatge a l'exjugadora del club santcugatenc. La cita, de caire amistós i que serveix per preparar la temporada, comptarà amb la presència del CV Viladecans i el CV Vall d'Hebron.

Aquest és un trofeu que organitza el CV Sant Cugat amb la intenció de posar-se en forma de cara a l'inici de temporada i de promoure les bones relacions entre els clubs de voleibol catalans que juguen a categories estatals. Els dos rivals que jugaran el Trofeu Maria Tortosa, CV Viladecans i el CV Vall d'Hebron, juguen a Superlliga 2, igual que el CV Sant Cugat.

El president del club, Miquel Martínez, ha lamentat però que molts clubs hagin rebutjat jugar aquest torneig, especialment el Barça, que ho fa per segon any consecutiu. Martínez creu que la seva presència hagués estat important un dia festiu com aquest.

Miquel Martínez

S'ha convidat a tots els clubs catalans que estan en competició estatal. El FCB, per segon any consecutiu, ha rebutjat la notra invitació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els partits començaran a dos quarts de deu del matí de dissabte al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, amb un CVSC-Sabadell. Seran també les santcugatenques les encarregades de tancar la jornada amb l'últim partit del dia, a les cinc de la tarda contra el Vall d'Hebron.