Més de 600 amics al Facebook


Temes relacionats

La redacció d'Esports de Cugat.cat al 'Facebook' ( 2/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge del perfil d'Esports Cugat.cat

Imatge del perfil d'Esports Cugat.cat

El perfil de Facebook d'Esports Cugat.cat ha superat ja els 600 amics i segueix creixent amb l'objectiu d'arribar al màxim de santcugatencs possible. A través d'aquesta xarxa social, la redacció d'esports de Cugat.cat ofereix tots els seus continguts i una via de comunicació directa amb els seus lectors.

En funcionament des de l'1 d'octubre, el perfil de Facebook d'Esports Cugat.cat ha fet amistat amb més de 600 persones. Amb aquesta eina, la redacció d'esports aprofita un canal més per difondre els seus continguts i per interactuar directament amb els seus lectors.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, mostra la seva satisfacció per l'èxit i acceptació que ha tingut aquest nou perfil.

Mònica Lablanca

Com a mitjà de comunicació municipal el nostre objectiu és donar cobertura i difusió. Ens enorgulleix poder-ho fer també a través de les xarxes socials.




L'objectiu és seguir creixent i arribar al màxim nombre possible de santcugatencs.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.