Suport absolut a la campanya antitabac del Barça


  • Comparteix:

Imatge del Camp Nou

Imatge del Camp Nou

La cap del Programa d'Activitats Físiques i Esport per la Salut del Centre d'Alt Rendiment (CAR), Mariona Violant, ha afirmat a Cugat.cat que la campanya que vol engegar el Futbol Club Barcelona per fer del Camp Nou un espai sense fum és una gran iniciativa que servirà d'exemple. De la seva banda, la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susana Pellicer, ha afirmat que des que a Sant Cugat s'està duent a terme la campanya 'A l'esport jo tallo amb el fum' s'ha reduït el consum de tabac a les instal·lacions esportives a l'aire lliure.

La tertúlia d'aquest dilluns ha tingut com a protagonistes el tabac i l'esport. El FC Barcelona ha anunciat que proposarà en la propera Assemblea de Compromissaris que no es fumi al camp a través de la campanya 'Camp Nou sense fum'. Una proposta que la cap del Programa d'Activitats Físiques i Esport per la Salut del CAR, Mariona Violant, creu que serà exemplar.

Mariona Violant

El Barça és molt més que un equip de futbol. Aquestes campanyes ajuden a que hi hagi un compliment i que la gent prengui consciència.




De la seva banda, el president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, creu que, igual que a la ZEM de Can Magí, la gent entendrà que al Camp Nou no es podrà fumar.

Josep Maria Félez

Penso que a la llarga la gent es conscienciarà. A la ZEM de Can Magí la gent surt a fora.




La tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susana Pellicer, que també ha format part de la tertúlia esportiva de Cugat ràdio, ha afirmat que pel que fa a la iniciativa que l'Ajuntament va engegar al 2008 amb el nom de 'A l'esport jo tallo amb el fum', el tabaquisme s'ha reduït a les instal·lacions esportives santcugatenques.

Susanna Pellicer

Crec que portem fent avançada i es van veient els resultats.




En cas que el Barça dugués a terme aquesta iniciativa, el club blaugrana es convertiria en el primer club de l'estat espanyol en prohibir fumar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.