L'esquí santcugatenc puja al podi a l'Estatal juvenil

esquí

Publicat el 21/mar/07 per Albert Ferran

Les esquiadores Marta Palau i Clàudia Carreras pugen al podi a l'eslàlom del Campionat de Catalunya juvenil. Palau finalitza segona i Carreras tercera, tot i que queden lluny de la guanyadora. En l'eslàlom gegant, Clàudia Carreras va ser quarta.

La delegació catalana s'ha endut 11 medalles del Campionat d'Espanya juvenil celebrat a la Molina. I dues d'elles de color santcugatenc. Les esquiadores Marta Palau i Clàudia Carreras van prendre part, dissabte, a l'eslàlom i es van penjar la medalla de plata i de bronze respectivament. Aquest resultat té més mèrit si tenim en compte que de les 50 esquiadores que hi participaven, només 19 van poder acabar les dues mànegues.

Al dia següent, les santcugatenques van participar a la prova d'eslàlom gegant. Clàudia Carreras es va quedar a les portes de repetir podi: va finalitzar quarta a només mig segon de la segona i tercera classificades, que van fer el mateix temps. Per la seva banda, Marta Palau va patir una caiguda a la primera mànega i no va poder prendre part en la segona.