Zabalbescoa intensifica els seus entrenaments


  • Comparteix:

Zabalbescoa es prepara per la nova temporada

Zabalbescoa es prepara per la nova temporada

El jugador d'esquaix santcugatenc Erik Zabalbescoa s'està preparant per afrontar aquest mes dues cites molt importants, la Copa d'Espanya sots 19 i el Campionat de Catalunya sots 17. El santcugatenc és un dels màxims favorits per endur-se el català en la seva categoria, la sots 17, on és el número 1 de Catalunya.

Una bona preparació és clau perquè Erik Zabalbescoa afronti amb garanties les dues importants cites que té marcades en el calendari per aquest mes de setembre. Tot i pertànyer a la categoria sots 17, el santcugatenc disputarà la Copa d'Espanya sots 19, on no parteix com a favorit, circumstància que el pot afavorir a l'hora de continuar la seva preparació sense la pressió d'haver d'aconseguir la victòria. La Copa d'Espanya es disputarà el 18 de setembre a Fuengirola, Màlaga.

Una setmana més tard, els dies 25 i 26 de setembre disputarà a Barcelona, al complex de l'Illa Diagonal, el Campionat de Catalunya sots 17 on sí que parteix com a màxim favorit al ser el millor jugador català de la categoria actualment.

De moment, Erik Zabalbescoa, després d'uns dies de descans, es prepara per arribar en plenes facultats a aquests dos campionats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.