Pol Carreras triomfen a Espot i a Pal


  • Comparteix:

L'esquiador Pol Carreras disputa aquest dijous amb la selecció espanyola una competició internacional a França. L'esportista de Valldoreix, de només 17 anys, ve de guanyar en aquests primers dies del 2007 l'eslàlom de Pal en una prova de la Federació Internacional d'esquí i també el Gran Premi Internacional de Catalunya d'Eslàlom.

Tot i l'absència de neu al Pirineu, fa dues setmanes es va donar el tret de sortida a la temporada d'esquí. I de quina manera per l'esport santcugatenc. Un valldoreixenc, de nom Pol Carreras, es va endur el passat cap de setmana l'eslàlom disputat a Pal, una nova prova de la Federació Internacional d'esquí. Carreras no va arribar a temps de participar a la cursa de dissabte, però diumenge sí va poder prendre'n part i va aconseguir la victòria amb més de dos segons d'avantatge sobre els seus adversaris.

Aquest gran resultat s'afegeix al triomf, fa deu dies, al Gran Premi Internacional de Catalunya d'Eslàlom, organitzat a les pistes d'Esquí Espot. Carreras es va imposar en les dues curses disputades. A la primera, va dominar amb comoditat i va registrar un temps d'1 minut, 15 segons i 32 dècimes, dos segons més ràpid que el segon classificat, el francès Vincent Blum. A la segona, els temps es van ajustar i Carreras va guanyar amb només un segon de diferència sobre Blum.

Carreras es prepara ara per l'Internacional de França on espera fer bns resultats.

Pol Carreras

Espero tornar a fer bons resultats. Hi dedico moltes hores i molt de sacrifici


El jove santcugatenc, del Club Ski Camp, té només 17 anys i ja acumula a la seva carrera diversos èxits. Els més destacats els va aconseguir la temporada passada, on va finalitzar 2n a la classificació general de Gegant al Campionat de Catalunya absolut i 4t a la general d'Eslàlom.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.