Marta Palau i Clàudia Carreras, a la Universiada de Torí


  • Comparteix:

Les esquiadores Clàudia Carreras i Marta Palau participen des d'avui a la Universiada de Torí. Les santcugatenques han començat amb bons resultats la temporada d'esquí i afronten aquesta important competició amb l'objectiu de classificar-se entre les millors a les proves de l'eslàlom i l'eslàlom gegant.

La Universiada d'hivern, que se celebra a Torí, ha donat aquest matí el tret de sortida. Aquesta competició és l'equivalent a uns Jocs Olímpics per a universitaris als joves esportistes i enguany comptarà amb participació santcugatenca. Serà en la figura de Marta Palau i Clàudia Carreras, esquiadores de 18 anys especialistes en eslàlom i que han viatjat a Torí amb la màxima il·lusió. Les santcugatenques participaran a l'eslàlom gegant del dia 19 i a l'eslàlom del dia 21. La Universiada s'allargarà fins al dia 27 de gener.

Les dues esportistes han començat la temporada de forma brillant i amb bons resultats i s'han erigit, juntament amb Pol Carreras, en les referències més clares de l'esquí santcugatenc. En el Gran Premi Internacional d'Espot, en categoria femenina, Marta Palau es va imposar en la segona cursa. Dos dies després, Palau va participar a l'eslàlom de La Molina i va finalitzar en tercera i quarta posició en les dues curses disputades.

Mentrestant, Clàudia Carrreras, germana del Pol, va finalitzar tercera a Espot i en l'eslàlom de Pal va acabar en segona i tercera posició, molt a prop de la primera classificada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.