Anna Cohí, tercera a la classificació general de la Copa d'Europa d'esquí


  • Comparteix:

Anna Cohí acaba tercera a la classificació general de la Copa d'Europa d'esquí alpí per a discapacitats visuals. En la prova, que va tenir lloc a l'estació sueca de Solleftea, Cohí va obtenir un quart lloc al gegant i a l'eslàlom, i una cinquena posició al supergegant, que li han servit per aconseguir la medalla de bronze.

En l'anterior prova de la Copa d'Europa d'esquí alpí, que va tenir lloc a La Molina, la santcugatenca Anna Cohí va aconseguir uns meritoris resultats, amb 3 podis en 3 proves disputades. Aquest resultats li van valer per a situar-se en la tercera posició de la classificació general. Aquest darrer cap de setmana es disputava, a l'estació sueca de Solleftea, l'última i definitiva prova d'aquesta Copa d'Europa. Una important cita en què l'esquiadora local havia de ratificar aquests bons resultats per tal d'endur-se la medalla de bronze penjada al coll. I així ho va fer. Cohí, tot i que esperava treure millors resultats a les carreres, s'ha mostrat molt satisfeta amb la tercera posició final. Escoltem Cohí.

anna cohí

Estic contenta pel resultat obtingut a la classificació final.


Ara, un cop finalitzada la temporada d'esquí europeu, l'esportista santcugatenca ja prepara el Campionat d'Espanya per a discapacitats visuals. Cohí afronta amb moltes ganes aquesta competició, on vol mirar d'imposar-se amb un bon resultat. Tot i això, no amaga que ja pensa en la temporada vinent, amb el principal objectiu de poder participar en la Copa del Món.

anna cohí

Em faria molta il·lusó guanyar a l'Estatal. De cara a l'any vinent, el meu propòstit és participar a la Copa del Món


El Campionat d'Espanya es disputarà els propers 24 i 25 de març.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.