Marta Palau i Clàudia Carreras debuten a la Copa d'Europa


  • Comparteix:

Les esquiadores Marta Palau i Clàudia Carreras finalitzen en la posició 39 i 40 respectivament en el darrer eslàlom gegant de la Copa d'Europa disputat a La Molina. La prova comptava amb un gran nivell, amb diverses esquiadores que competeixen a la Copa del Món, i l'objectiu de les santcugatenques era agafar experiència per proves futures.

Després de disputar proves organitzades per la Federació Internacional i proves de la Universiada, Marta Palau i Clàudia Carreras han fet un salt de qualitat i han participat a la Copa d'Europa, concretament a l'eslàlom gegant disputat a La Molina.

Una cursa amb un nivell molt alt, en la que prenien part moltes esquiadores habituals de les proves de la Copa del Món i que, fins i tot, van disputar el Mundial la setmana passada. Per tant, les santcugatenques afrontaven la prova sense objectius classificatoris i amb la voluntat d'agafar experiència de cara al futur. Després de les dues mànegues disputades, Palau i Carreras van finalitzar en 39a i 40a posició respectivament, a gairebé 20 segons de la guanyadora, l'alemanya Carolin Fernsebner.

D'altra banda, Pol Carreras participa aquesta setmana en diverses proves del Festival Olímpic de la Joventut Europea, un esdeveniment que va donar el tret de sortida diumenge a la localitat aragonesa de Jaca.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.