Esquí d'alt nivell


  • Comparteix:

L'esquiadora santcugatenca Anna Cohí aconsegueix la tercera plaça a la segona prova d'eslàlom gegant en la categoria de deficients visulas. Des de dilluns i fins demà s'està disputant a La Molina la Copa del Món IPC d'esquí alpí per a discapacitats.

La competició està organitzada per la Federació Catalana d'Esports Minusvàlids Físics (FCEDF) i compta amb la participació d'uns 100 esquiadors de 15 països diferents que participen en tres categories segons la discapacitat: "sitting" per la gent que va amb cadira de rodes, "standing" pels que tenen algun membre del cos amputat, i "visually impaired" pels cecs i deficients visuals. Aquest és el cas de l'esquiadora santcugatenca de 20 anys Anna Cohí, que es classificava com a segona a la primera prova d'eslàlom gegant celebrada dilluns i obtenia aquest dimarts la tercera plaça en la segona prova de la mateixa modelitat. Cohí ens explica la satisfacció de competir a casa tot i no aspirar a res.

Anna Cohí

De moment intentar-ho fer el millor possible, però ja és una satisfacció competir a casa.



Entre els participants destaquen els campions de la Copa Europea d'Esquí Alpí disputada a Àustria o alguns dels participants dels Jocs Paralímpics de Torino 2006.

Per qüestió de punts, Cohí només pot participar a la primera prova de la Copa del Món. Els objectius de la santcugatenca, doncs, estan fixats als campionats que se celebraran el mes de febrer, amb vistes ja als Jocs Paralímpics de l'any vinent.


























  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.