Cohí guanya l'Estatal d'esquí adaptat


  • Comparteix:

Anna Cohí continua en bona forma

Anna Cohí continua en bona forma

L'esquiadora santcugatenca, Anna Cohí, guanya l'Estatal d'esquí adaptat en la prova d'eslàlom especial disputat a l'estació aragonesa de Cerler, Osca. Cohí s'imposa amb més de cinc segons d'avantatge a la segona classificada, Carme García.

Després de participar amb èxit als Jocs Paralímpics de Vancouver, Anna Cohí ha tornat a la competició amb el Campionat d'Espanya d'esquí adaptat. Un total de 65 esquiadors han disputat aquesta competició celebrada a l'estació aragonesa de Cerler, entre ells els cinc que van participar a Vancouver. Anna Cohí continua en bona forma després de la cita del Canadà. Cohí ha guanyat amb autoritat l'Estatal en la prova d'eslàlom especial invertint un minut, 48 segons i 71 centèsimes. La santcugatenca s'ha imposat amb molta autoritat superant a la segona classificada,

Un resultat que ha deixat plena d'orgull la santcugatenca.

Anna Cohí

És un bon final de temporada perquè aquesta era l'última carrera.



Amb aquest títol, Cohí tanca una temporada plena d'èxits on destaca el quart lloc aconseguit als Jocs Paralímpics de Vancouver.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.