Pol Carreras, campió d'Espanya d'slàlom


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pol Carreras

Imatge d'arxiu de Pol Carreras

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras guanya el campionat d'Espanya d'slàlom que s'ha disputat a Sierra Nevada. Carreras s'ha mostrat molt regular durant els tres dies i aconsegueix així el segon campionat d'Espanya d'slàlom.

Pol Carreras ha estat el millor sobre la pista a Sierra Nevada i s'ha emportat el campionat d'Espanya d'slàlom quedant per davant del xilè Martín Anguita i el català Joaquin Salarich, que han estat segon i tercer respectivament. Carreras ha marcat el millor temps en la primera baixada amb un temps de 36 segons i 55 centèsimes. El santcugatenc ha fet gairebé un segon menys que Anguita i Salarich en la primera mànega. En la segona, Carreras no ha arriscat i ha fet un temps de 37 segons i 10 centèsimes, temps que li ha estat suficient per imposar-se amb un temps final d'un minut 13 segons i 65 centèsimes.

Amb aquest triomf Carreras torna del Campionat d'Espanya amb un or, una plata en gegant i un bronze en supergegant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.