Pol Carreras: 'Un segon lloc al campionat de Catalunya no seria un bon resultat'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras afronta el Campionat de Catalunya d'esquí alpí d'aquest cap de setmana com a màxim aspirant tant a la modalitat d'eslàlom com a la de gegant. Carreras assegura a Cugat.cat que si no aconsegueix la victòria serà un fracàs.

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras torna a Catalunya per disputar el Campionat de Catalunya d'esquí alpí que es disputa aquest cap de setmana a l'estació de La Molina. Carreras, que porta dos anys vivint i entrenant a Suïssa, pronostica que la victòria tant en la modalitat d'eslàlom com a la de gegant serà per ell o pel seu company d'equip, Xavi Salarich. El santcugatenc, Pol Carreras, valora una possible segona plaça com un mal resultat.

Pol Carreras

Hem estat entrenant la prova de gegant, és on tinc més possibilitats i un segon lloc no seria positiu. A l'eslàlom ho tinc més difícil però un segon lloc tampoc seria bon resultat.


L'estadi Roc Blanc de La Molina, que va acullir la Copa del Món el 2009, serà la seu de la prova reina de l'esquí català. La competició de gegant, principal opció de Carreras, es disputarà dissabte i el diumenge serà el torn per la disciplina d'eslàlom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.