Les infantils del Club Muntanyenc Sant Cugat guanyen la 3a fase de la Copa d'Espanya d'estètica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt infantil de 10 a 12 anys del Club Muntanyenc Sant Cugat finalitza primer de la 3a fase de la Copa d'Espanya d'estètica disputada a Barcelona i s'adjudica la 2a plaça en el global de la competició. Una segona posició a la que també accedeix el sènior 'geishas' santcugatenc que ha estat 3r en aquesta 3a fase. L'infantil de 12 a 14 i l'altre sènior han estat finalment quartes tant en la competició disputada a Barcelona com en el global de la competició.

L'infantil santcugatenc ha donat la sorpresa guanyant la tercera fase disputada Barcelona. Un triomf que li ha valgut al conjunt infantil per finalitzar en segona posició en el global del campionat. Les sènior 'geishas' del CMSC han perdut la primera plaça que portaven de la 2a fase disputada a Getafe i finalment han estat segones.

Qui no ha pogut pujar al podi han estat les infantils de 12 a 14 i les sèniors que han estat quartes tant en els resultats finals com a la competició de Barcelona.

El responsable de la secció d'estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat, Toni Molina, destaca el bon paper de tots quatre equips.

Toni Molina

Totes les actuacions han estat molt bones i a nivell de resultats estem molt contents de tots quatre equips.


També s'ha disputat el campionat de Catalunya de rítmica amb la participació de la santcugatenca Ivet Playa que ha estat primera en maces i segona en cèrcol. Playa, que ha competit fent parella amb la gimnasta de La Salle Reus Anna Gener, s'ha classificat pel campionat d'Espanya que es disputarà al juny a Logroño.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.