Els conjunts júnior i sènior d'estètica del Club Muntanyenc guanyen la 3a fase de la Copa d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els conjunts júnior i sènior d'estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat es proclamen campions de la 3a fase de la Copa d'Espanya disputada a Cartagena aquest cap de setmana. Les gimnastes van pujar al graó més alt del podi en l'última prova de l'any i es van proclamar campiones del global de les tres proves d'enguany.

La secció d'estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat acaba l'any situant el conjunt júnior i sènior en la primera posició de la 3a fase de la Copa d'Espanya. La victòria en l'última competició de 2011 ha donat el triomf en el resultat global de la competició als dos conjunts, que arribaven en situacions diferents a l'última cita de l'any. Les gimnastes júniors han exercit un domini aclaparador guanyant totes les proves de la Copa i les sèniors, que arribaven terceres a Cartagena, s'han acabat imposant perquè els conjunts de l'Alcon Cusi i l'INEF Barcelona no s'han pogut desplaçar a la ciutat andalusa. El president de la secció d'estètica i rítmica del Club Muntanyenc, Toni Molina, explica l'importància dels resultats a Cartagena.

Toni Molina

Per a nosaltres és molt important ja que podem consolidar la disciplina d'estètica. Són uns resultats molt esperançadors.




A més d'aquests resultats a nivell estatal, els conjunts d'estètica del Muntanyenc també han participat enguany al Mundial celebrat a Rússia en què els equips júnior i sènior van quedar en sisena i vuitena posició respectivament. Molina valora l'any de la secció d'estètica.

Toni Molina

Molt positiva, hem anat a Rússia i vam acabar sisenes i vuitenes del món. Estem molt contents.



La competició disputada a Cartagena posava el punt i final a un any farcit de triomfs i bons resultats de la secció d'Estètica del Muntanyenc. Ara aquesta disciplina tornarà l'última setmana de febrer quan el club disputarà la 2a fase de Copa d'Espanya a Madrid amb dos conjunts infantils i dos de sèniors. La gimnastes del Muntanyenc també preparen la gran cita de la gimnàstica estètica santcugatenca, que serà el campionat d'Espanya del març que es disputarà a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.