Casals: 'Volem fomentar els valors clàssics de l'excursionisme'


  • Comparteix:

(Font: http://picasaweb.google.com/ AEAltipla)

(Font: http://picasaweb.google.com/ AEAltipla)

El president de l'Associació Excursionista Altiplà, Antoni Casals, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de l'entitat és fomentar els valors de l'excursionisme català tradicional, fugint de la competició i la comercialització. Casals ha explicat que vol donar a conèixer l'associació a la ciutat i que han organitzat una sèrie de sortides matinals de nivell fàcil per parcs naturals obertes a tots els santcugatencs.

L'AE Altiplà, que va néixer al 2009 i que actualment compta amb una trentena de socis, va presentar-se formalment a l'alcaldessa, Mercè Conesa, la setmana passada. L'entitat està constituïda per gent veterana en la pràctica del muntanyisme i amb ganes de gaudir de les excursions. El seu president, Antoni Casals, explica quins són els objectius fonamentals de l'associació.

Antoni Casals

Volem fomentar els valors clàssics de l'excursionisme, fugint de tota mena de comercialització i competició.



Cada mes, organitzen dues o tres sortides, algunes de nivell fàcil i altres per a excursionistes experimentat. Al llarg del 2010 han anat a muntanyes com l'Aneto, el Pedraforca i el Puigmal i han fet excursions per parcs naturals catalans. Els socis de l'AE Altiplà no paguen quotes, només les despeses de les activitats, que estan obertes a tots els santcugatencs. Casals ha assegurat que volen fer créixer l'entitat i ha convidat la ciutat a participar de les excursions que organitzen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.