El CEI es proclama Campió de Catalunya de Caminades de Resistència per segon any consecutiu


  • Comparteix:

El CEI de Catalunya, campió català

El CEI de Catalunya, campió català

El Centre Excursionista Independent de Catalunya (CEI), amb seu a la Floresta, tanca una temporada triomfal proclamant-se campió de la 14a Copa Catalana de Caminades de Resistència per segon any consecutiu. A més, 26 dels seus socis s'han proclamat campions individuals d'aquesta competició.

Dos campionats de Catalunya de Caminades de Resistència en tres anys de vida. Aquest és el balanç del CEI que enguany ha aconseguit el segon títol consecutiu després d'acabar en segona posició el primer any de la seva existència. A més d'aquesta fita col·lectiva, 26 socis del club s'han proclamat campions de la XIV Copa Catalana individual. 10 d'aquests campions ho han fet a la categoria de caminades d'alta resistència on es recorren més de 60 quilòmetres i 6000 metres de desnivell. 16 socis més ho han fet a la categoria de caminades de resistència de menys de 65 quilòmetres de distància i menys de 6000 metres de desnivell. El president de l'entitat, Xavi Sans, valora els resultats obtinguts.

Xavi Sans

És un balanç molt positiu perquè, tenint en compte que som una entitat molt jove, hem aconseguit dos campionats i un segon lloc.



A aquestes fites se li suma el primer campionat per entitats disputat a Rasos de Peguera en què els excursionistes del club florestà van haver de recórrer 82 quilòmetres i superar 4000 metres de desnivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.