El Club Excursionista Independent organitza, per primera vegada, el Festival d'Excursionisme Hivernal


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Fermí Marco, Xavier Sans, Xavier Tizón i Josep Maria Peixó.

D'esquerra a dreta, Fermí Marco, Xavier Sans, Xavier Tizón i Josep Maria Peixó.

El Club Excursionista Independent (CEI), amb seu a Sant Cugat, organitza el Festival d'Excursionisme Hivernal a Port Ainé el primer dissabte de febrer en una activitat que forma part del 7è circuit de raquetes de neu de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Els participants hauran de completar un recorregut de set quilòmetres i mig amb un circuit de 460 metres de desnivell positiu al Parc Natural de l'Alt Pirineu.

L'acte de presentació de l'activitat ha tingut lloc a l'Ajuntament amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president del CEI, Xavier Sans, el vicepresident de la FEEC, Josep Maria Peixó i el director de l'activitat, Fermí Marco. El recorregut, amb sortida i arribada a Port Ainé, tindrà activitats paral·leles d'orientació cronometrades i de temps lliure. A més, també es faran concursos fotogràfics i un d'escriptura d'una ressenya de l'ascens al cim de la Torreta de l'Orri, de 2.439 metres.

El director de l'activitat, Fermí Marco, destaca quina és la singularitat del Festival d'Excursionisme Hivernal.

Fermí Marco

Al no ser una competició cadascú pot escollir el seu ritme. La singularitat de l'activitat són les condicions hivernals i esperem que hi hagi neu.



Des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Xavier Tizón ha destacat la vessant social de l'activitat a més de l'oportunitat que suposa per la ciutat ser-hi present en aquest recorregut amb raquetes de neu.

Xavier Tizón

És una activitat que es pot fer en família enmig de la natura. És important per exportar el nom de la ciutat.



Aquesta serà la primera vegada que el CEI organitza aquesta activitat, que ho farà amb caràcter bianual. Les inscripcions es poden fer al web de la FEEC amb un preu de 10 euros pels federats i de 20 pels no federats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.