El SantCu-ASDI ja és una realitat


  • Comparteix:

Els integrants del SantCu-ASDI i la resta de participants en l'amistós

Els integrants del SantCu-ASDI i la resta de participants en l'amistós

El SantCu-ASDI s'ha presentat davant els aficionats vermell-i-negres en un partit amistós disputat a la ZEM de Jaume Tubau entre els 10 integrants de l'equip i altres jugadors del conjunt santcugatenc. L'equip s'ha creat gràcies al treball conjunt entre el Sant Cugat Esport i l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI) i començarà a treballar a partir del setembre. Mira aquest video a Cugat tv

Els primers entrenaments serviran per veure les capacitats de cada jugador per tal que els tècnics del SantCu puguin treballar diferents aspectes de joc amb els participants. A partir del setembre els deu jugadors que fins el moment s'han apuntat al SantCu-Asdi tindran l'oportunitat d'aprendre els conceptes bàsics del futbol, tot i que hi ha alguns que ja han demostrat que tenen experiència i habilitats amb la pilota.

Un acord entre el Sant Cugat Esport i ASDI, que pel president del club vermell-i-negre, Llorenç Santasusagna, respon a la voluntat del club a col·laborar en l'esport integrador.

Llorenç Santasusagna

El Sant Cugat Esport ha de tenir projectes com aquest. Amb la voluntat, l'interès i les ganes de la Junta va sorgir la idea de crear el SantCu-Asdi.




Per la seva banda, la presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, destaca que tothom té dret a disfrutar de l'esport sense cap tipus d'exclusió.

Mercè Martínez

Fer una integració és fantàstic. Els participants no han d'estar exclosos i fins ara a Sant Cugat no hi havia cap equip de futbol per persones amb discapacitat.



En aquest primer any, l'equip no disputarà cap lliga i seran els entrenaments i els amistosos la seva activitat principal. De totes maneres el SantCu-ASDI ja és una realitat, un fet que suposa un pas endavant de l'esport integrador.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.