L'esport al carrer omple els jardins del Pont de Can Vernet


  • Comparteix:

Imatge d'un nen pujant pel rocòdrom

Imatge d'un nen pujant pel rocòdrom

La primera jornada de l'Esport al Carrer omple de nens i nenes els jardins del Pont de Can Vernet. L'activitat, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha ofert més de 10 activitats diferents representant els principals jocs lúdico esportius que es practiquen a la ciutat. Un cop finalitzada la jornada dedicada als més petits ha començat l'Esport al Carrer adreçat als joves santcugatencs. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Tennis taula, bàsquet, futbol, atletisme, inflables i escalada, entre d'altres, han estat les activitats protagonistes que l'OMET ha ofert enguany als santcugatencs més petits. Igual que en altres edicions l'organització ha mantingut les activitats que més èxit han tingut en edicions anteriors i ha incorporat d'altres per tal d'ampliar i augmentar la qualitat de l'oferta esportiva.
La coordinadora d'activitats puntuals de l'OMET, Elsa Artigas, explica quines són les principals novetats.

Elsa Artigas

Hem fet el salt de trampolí o el duel d'estibadors amb un fil conductor, d'aquesta manera els nens coneixen altres activitats.


L'Esport al Carrer s'ha iniciat a les quatre de la tarda. La jornada dedicada als nens ha finalitzat a quarts de deu del vespre per donar pas als joves. L'Esport al Carrer d'enguany, que finalitza dimart, no ofereix cap activitat adreçada a la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.