Exhibició aèria a Can Graells

Els helicòpters, protagonistes a la Festa del Cel

Festa Major 2010

Publicat el 27/jun/10 per Axel Camarasa / Joan Garcia

Prop d'una trentena de pilots d'avió i helicòpters de radiocontrol s'han aplegat a Can Graells per gaudir de la Festa del Cel. Models clàssics i moderns, elèctrics i amb combustible, militars i de mercaderies han envaït el cel santcugatenc. El moment més desitjat s'ha fet esperar, però finalment, els avions militars PAC de l'aeromodelisme Sabadell han fet acte de presència i s'han exhibit per a tots els assistents. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Els aficionats a l'aeromodelisme han pogut gaudir de la Festa del Cel organitzada pel Club Aeromodelisme de Sant Cugat. Els 27 pilots participants han mostrat les seves habilitats tot realitzant piruetes i acrobàcies amb els seus models. S'han pogut veure models de tota mena, des d'aquells més moderns, fins als més antics. El participant i directiu del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Joan Batalla, explica que el més important són els aficionats.

Joan Batalla

El més destacat és el públic. Veiem que l'afició respon i aleshores tothom gaudeix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'exhibició feta per un avió militar de turbina, després de tres intents per aixecar el vol, ha fascinat als assistents amb la seva potència i velocitat. Finalment i tal com s'esperava, tres avions de guerra antics de l'aeromodelisme Sabadell han sobrevolat Can Graells pilotats per autèntics professionals.