Nit de Festa Major amb esport i música agafades de la mà


  • Comparteix:

El futbol platja ha estat un dels protagonistes de la nit

El futbol platja ha estat un dels protagonistes de la nit

La Nit Jove a l'Esport al Carrer ha ofert una vetllada de dilluns amb música i esport al parc de Can Vernet. Palabrakadabra, The Real Keys i Lakra1 han posat ritme a les diferentes activitats esportives que s'han posat a disposició dels més joves durant tota la nit. Mira el reportatge a Cugat tv

Volei platja, futbol platja, un rocòdrom, un skatepark, equilibris i malabars han estat algunes de les diferents propostes esportives que els joves ha pogut gaudir al parc de Can Vernet durant la nit de dilluns. Tot això combinat amb actuacions musicals de tres grups músicals: Palabrakadabra, The Real Keys i Lakra1. Una combinació de música i esport que l'organitzador d'activitats de l'OMET, Quim Espòsito, valora com una experiència molt positiva.

Quim Espòsito

Per no fer només música i concerts volíem barrejar-ho amb esport per poder donar una alternativa diferent.


L'Esport al Carrer seguirà en funcionament durant la tarda de dimarts amb moltes més activitats esportives per tota la família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.