Carles Gorgues venç a 'La Marató' de Les Planes


  • Comparteix:

Una trentena de corredors participen a 'La Marató' de Les Planes on venç Carles Gorgues amb un temps de 19 minuts i 49 segons. Una cursa que es caracteritza per la dificultat del recorregut per les constants pujades i baixades al llarg del 4'8 quilòmetres que té de distància.

La cursa coneguda com 'La Marató' de Les Planes ha comptat amb 29 corredors, en total tres més que l'edició anterior. A les deu del matí s'ha donat el tret de sortida d'un recorregut molt exigent. La cursa ha estat més lenta que la de l'edició anterior en la que el guanyador va fer un temps de 17 minuts i 56 segons. Aquest any, Carles Gorgues s'ha imposat amb un temps de 19 minuts i 49 segons. Gorgues destaca la duresa de la prova, tot i que creu que es un recorregut molt atractiu.

Carles Gorgues

Molt desnivell, però la cursa és molt maca i m'agrada molt.








Per la seva banda, el president de l'Associació de Veïns de Les Planes, Vicens Valls, destaca la bona resposta de la gent tot i que creu que el fet que s'hagin fet d'altres curses més importants el mateix dia no ha permès que el nombre de participants fos encara més alt.

Vicenç Valls

Aquest any ha vingut més gent que l'any passat tot i que la cursa ha coincidit amb d'altres més professionals.






La Marató es un dels actes esportius de la Festa Major de Les Planes que més gent congrega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.