La Festa del Cel continua sent un espectacle aeri


  • Comparteix:

L'actuació del sexacòpter a la Festa del Cel

L'actuació del sexacòpter a la Festa del Cel

Les exhibicions del millor avió acrobàtic del món, el Sukjoi rús, i d'un hexacòpter han estat les notes més destacades de la Festa del Cel organitzada pel Club d'Aeromodelisme i Radiocontrol de Sant Cugat celebrada al camp de vol de Can Graells. L'acte també ha servit per veure el debut de joves pilots de l'escola del club santcugatenc. Mira la Festa del Cel a Cugat tv

La Festa del Cel continua sent un èxit. Els pilots de radiocontrol demostren el seu talent pilotant els diferents avions i helicòpters i el públic reconeix aquest esforç aplaudint i omplint el camp de vol de Can Graells. L'edició d'enguany ha estat marcada per les diferents exhibicions del Sujoi rús, un avió creat el 2003 i que és el millor fent acrobàcies a nivell mundial. Una de les actuacions que també ha cridat molt l'atenció és la del pilot santcugatenc Pol Pastechi que amb el seu hexacòpter ha demostrat un gran domini. L'altre fet destacat és el debut de joves pilots de l'escola del club santcugatenc com l'Alejandro Noel que amb només 14 anys ha fet una molt bona actuació. Un dia que el jove pilot sempre recordarà.

Alejandro Noel

Era el meu debut i crec que he fet una bona ctuació. Un dia molt important.



Amb aquest acte el Club Aeromodelisme Sant Cugat posa el punt i final a la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.