Rècord d'inscripció a la Cursa de La Floresta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Cursa de La Floresta ha establert un nou rècord amb la inscripció de 330 corredors. La cursa, que es disputa aquest diumenge a partir d'un quart de deu del matí amb sortida i arribada al pavelló de Can Llobet, ja s'ha convertit en tot un clàssic arribant a la 28a edició i amb un cartell de participants de luxe com les atletes Inna Lebedieva, Txell Calduch i Ramon Camps o els periodistes Arcadi Alibès o Xavier Bonastre.

L'augment de la distància en tres quilòmetres respecte l'edició anterior ha tingut una bona resposta en forma d'inscripcions que han superat les previsions de l'organització que havia estimat en unes 300. Tal com afirma el responsable de la Comissió de Festes de La Floresta, Xavier Sans, han tingut que tancar les llistes en 330 corredors per tal que la cursa pugui desenvolupar-se amb normalitat.

Xavier Sans

Hem tingut que tancar les inscripcions perque sino hauríem superat les previsions i podria haver estat un problema.



La Cursa Popular de La Floresta ha esdevingut un dels actes esportius més importants a nivell de participació de la ciutat i sempre aplega cares conegudes del món de l'atletisme i el periodisme. Enguany els dos darrers campions, Txell Calduch en categoria femenina i Ramon Camps en masculina, hi seran presents, així com la guanyadora d'ara fa dues edicions, la ucraïnesa Inna Lebedieva. La cursa s'iniciarà a un quart de deu del matí en categoria sènior amb un circuit de vuit quilòmetres i deu minuts més tard, començaran els infantils que faran un recorregut d'1,5 quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.