Els esports són protagonistes a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Els equips esportius de Valldoreix es presentaran davant la seva afició

Els equips esportius de Valldoreix es presentaran davant la seva afició

La presentació dels equips de Valldoreix, l'Esport al Carrer per a Tothom i diferents torneigs són les activitats esportives més destacades de la Festa Major de Valldoreix. El Club Hanbdol Valldoreix, el Club Voleibol Valldoreix i la secció esportiva d'ASDI són algunes de les entitats implicades en l'oferta esportiva per aquests dies de festa.

Dissabte i diumenge centraran l'oferta esportiva de la Festa Major de Valldoreix. L'Esport al Carrer per a Tothom de deu del matí a dues de la tarda a la rambla i els trofeus de volei, handbol i boccia durant el matí al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix seran les opcions per als més esportius. L'altre acte important serà la presentació dels equips federats de Valldoreix al pavelló a dos quarts de dues de la tarda. També hi ha previstes activitats per als més menuts i activitats a la Zona Esportiva de Valldoreix. Per la tarda es disputarà el trofeu d'handbol que organitza l'Handbol Valldoreix de cinc de la tarda fins les nou del vespre al pavelló.

Diumenge s'inicia l'activitat esportiva amb la 18a edició de la trobada de mountain bike per Collserola a partir de les nou del matí amb sortida des de la seu de l'Associació de Veïns i propietaris de Valldoreix. El trofeu de festa major de futbol sala s'inicia a les deu del matí i acaba a les vuit del vespre a la pista exterior del Ferran Clua. Continuen durant tot el dia l'Esport al Carrer i l'esport d'aventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.